0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Business cards

Businesscard – zorgt voor het tweede contact

Een businesscard is van groot belang wanneer u graag een vervolg geeft aan een eerste ontmoeting. Nadat u uw persoonlijkheid in de strijd hebt gegooid, en een potentiële klant of zakenrelatie zich een beeld van u heeft kunnen vormen, is de volgende logische stap het afgeven van uw businesscard. Op die manier maakt u een blijvende indruk. Het altijd bij de hand hebben van een businesscard komt professioneel over en biedt direct een overzicht van al uw belangrijke gegevens.

Uw persoonlijke handdruk

Businesscards geven niet alleen de identiteit van uw onderneming weer, maar representeren ook ú als persoon. Het is daarom erg belangrijk dat een businesscard bij u past en u op de juiste manier vertegenwoordigt. Printuser helpt u graag met het vertalen van uw karakter naar een aantrekkelijke, pakkende businesscard. Een mooi vormgegeven en in het oog springende businesscard kan ervoor zorgen dat er opnieuw contact met u wordt gezocht. Het is daarom uitermate belangrijk dat uw businesscard professioneel is vormgegeven, strak oogt en op papier is gedrukt van zichtbare kwaliteit.

Ontwerp en drukwerk

Printuser combineert zijn uitgebreide kennis van drukwerk en jarenlange ervaring met ontwerp om voor u een optimaal eindproduct te creëren. Wij zorgen dat drukwerk en ontwerp altijd in perfecte overeenstemming zijn. Printuser weet precies waarop gelet dient te worden bij het ontwerpen van een businesscard. Hierdoor ontvangt u businesscards van uitsluitend de beste kwaliteit, zodat u hier optimaal rendement uithaalt.

Klik ook eens op onze andere diensten:
Print on lineOntwerp huisstijlOntwerpstudioBoekenleggers bestellenEnveloppen bestellenFolders bestellenFolders drukwerkFolders printen of folders drukken?Placemats drukwerkDrukwerk wederverkopersDrukwerk resellerFolders ontwerpen,Placemats bestellenDrukwerkHuisstijl ontwerpBestellen flyersBoekenleggers

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New