0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Disclaimer

Algemeen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transportkosten. Tenzij anders is aangegeven. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en aflevering

Aanbiedingen gelden zolang materialen voorradig zijn, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die voor 9.30 uur binnen zijn geldt een levertijd van twee weken. De levertijd is een indicatie, geen garantie.

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Hyperlinks en downloads

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover Printuser geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Printuser aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Let op! Bij het plaatsen van uw bestelling, gaat u akkoord met de aanleverspecificaties, algemene voorwaarden, voorwaarden voor herdruk en de 100% niet goed, geld terug garantie.

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New