Drukwerk bestellen
« HomePrintUser drukwerk, drukkerij met garanties
drukwerk bestellen | PrintUser Drukwerk  

Drukwerk bestellenPrintUser is er op gericht uw drukwerk bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Via deze pagina vindt u meer informatie over drukwerk bestellen zodat u uw bestanden op de juiste wijze kunt aanleveren. Naast drukwerk aanleverspecificaties, levering, betalingen en voorwaarden, vindt u meer informatie voor de wederverkoper.

De specificaties ten aanzien van het drukwerk bestellen, zijn van toepassing op alle offset / digitale drukwerk producten tenzij bij het product anders is aangegeven. Mocht u vragen hebben, dan raden wij u aan contact op te nemen met het team van PrintUser zodat uw vragen over het bestellen van drukwerk adequaat beantwoord kunnen worden.

Drukwerk aanleverspecificaties
Meer informatie over het door u te bestellen drukwerk zoals bestandsformaat, kleurschema (CMYK), bestandstype en het controleren van uw bestanden.

Betalingen
Binnen het geautomatiseerde proces werken wij met vooruitbetaling. Onder dit onderdeel vindt u meer informatie over betalen op rekening en het gebruik maken van automatische incasso.

Drukwerk levertijd
Binnen het drukproces kunnen de levertijden variŽren. Wanneer de levertijd van een product versneld kan worden, worden de tarieven daarvoor bij het desbetreffende product weergegeven.

Wederverkopers
Voor wederverkopers / resellers heeft PrintUser ten aanzien van drukwerk bestellen een aantal pluspunten opgenomen in het proces. Gedacht kan worden aan blanco verpakking en het separaat verzenden van de factuur.

Drukwerk garantie
Drukwerk garantie