0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Drukwerk bestellen

Printuser is er op gericht uw drukwerk bestellingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Via deze pagina vindt u meer informatie over drukwerk bestellen zodat u uw bestanden op de juiste wijze kunt aanleveren. Naast drukwerk aanleverspecificaties, levering, betalingen en voorwaarden, vindt u meer informatie voor de wederverkoper.

De specificaties ten aanzien van het drukwerk bestellen, zijn van toepassing op alle offset / digitale drukwerk producten tenzij bij het product anders is aangegeven. Mocht u vragen hebben, dan raden wij u aan contact op te nemen met het team van Printuser zodat uw vragen over het bestellen van drukwerk adequaat beantwoord kunnen worden.

Drukwerk aanleverspecificaties
Meer informatie over het door u te bestellen drukwerk zoals bestandsformaat, kleurschema (CMYK), bestandstype en het controleren van uw bestanden.

Betalingen
Binnen het geautomatiseerde proces werken wij met vooruitbetaling. Onder dit onderdeel vindt u meer informatie over betalen op rekening en het gebruik maken van automatische incasso.

Drukwerk levertijd
Binnen het drukproces kunnen de levertijden variëren. Wanneer de levertijd van een product versneld kan worden, worden de tarieven daarvoor bij het desbetreffende product weergegeven.

Wederverkopers
Voor wederverkopers / resellers heeft Printuser ten aanzien van drukwerk bestellen een aantal pluspunten opgenomen in het proces. Gedacht kan worden aan blanco verpakking en het separaat verzenden van de factuur.

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New