Disclaimer
« Home


Bel ons

   Bestellen: kantoor@printuser.nl

   Contactgegevens  Contactgegevens


PrintUser drukwerk, drukkerij met garanties
disclaimer drukwerk  

DisclaimerAlgemeen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief transportkosten. Tenzij anders is aangegeven. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en aflevering
Aanbiedingen gelden zolang materialen voorradig zijn, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die voor 9.30 uur binnen zijn geldt een levertijd van twee weken. De levertijd is een indicatie, geen garantie.

Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Hyperlinks en downloads
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover PrintUser geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die ge´nstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. PrintUser aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Let op! Bij het plaatsen van uw bestelling, gaat u akkoord met de aanleverspecificaties, algemene voorwaarden, voorwaarden voor herdruk en de 100% niet goed, geld terug garantie.

Drukwerk garantie
Drukwerk garantie