Boekenleggers « Drukwerk

Drukwerk contact
Drukwerk contact informatie
Printuser
Wagenweg 12-P
1442 BX Purmerend

E kantoor@Printuser.nl
T 0299 - 760 210
F 0299 - 66 22 22

Printuser is een service product van WebUser
Printuser, drukwerk met garanties
Boekenleggers

Boekenleggers

Printuser levert sinds jaar en dag kwaliteit boekenleggers tegen de scherpste prijs. De eenzijdig of tweezijdig bedrukte boekenleggers worden gefabriceerd met wat zwaarder papier en wordt bovendien voorzien van een druklak voor een verzorgd uiterlijk.

Boekenlegger tarieven

Voor het drukken van de boekenleggers kunt u natuurlijk uw eigen bestanden aanleveren. Mocht u het ontwerp niet in huis hebben, dan is het team van Printuser in staat een kwaliteit ontwerp van de boekenlegger voor u te ontwerpen. Het ontwerp wordt volledig gebaseerd op uw huisstijl, de campagne of kan de start zijn van een nieuwe huisstijl. Eenmaal het ontwerp van de boekenlegger in huis - is daarmee een ideale basis om het ontwerp van de boekenleggers door te trekken naar andere uitingen.

Binnen onze dienstverlening geven wij u de mogelijkheid de levertijd van het drukken en leveren van de boekenleggers te versnellen. De mogelijkheden staan beschreven op de boekenlegger productpagina.

Heeft u vragen over het drukken van boekenleggers of juist het ontwerp van de boekenlegger? Dan kunt u contact opnemen met het team van Printuser via de contactgegevens die rechts op de website staan gepubliceerd.


Bekijk ook eens onze andere producten
Bladwijzers, Leeswijzers, Folders, Reclame folders, Antwoordkaarten, Postkaarten, Postkaart, Ansichtkaarten, Ansichtkaarten drukken, Wenskaarten