Folders « Drukwerk

Drukwerk contact
Drukwerk contact informatie
Printuser
Wagenweg 12-P
1442 BX Purmerend

E kantoor@Printuser.nl
T 0299 - 760 210
F 0299 - 66 22 22

Printuser is een service product van WebUser
Printuser, drukwerk met garanties
Folders

Folders

De folders uit het assortiment van Printuser zijn in honderden varianten mogelijk. De verschillen zijn met name terug te vinden in het soort vouw wat wordt toegepast en de papiersoorten die gebruikt worden voor de druk van de folders. Binnen de standaard dienstverlening worden de folders gedrukt op 135 gram, 170 gram, 300 gram waarvan 300 gram kan worden voorzien van folie. Naast de standaard dienstverlening zijn er uiteraard meer varianten mogelijk.

Folders lopen uiteen ten aanzien van formaat van een uitgevouwen A2 formaat tot en met een gevouwen A6 formaat. Daarnaast variëren het aantal zijden van 4 tot en met 12.

Naast het drukken van folders, kunt u de door u bestelde folders door Printuser laten ontwerpen. Het ontwerp van de folders kan wanneer gewenst volledig worden gebaseerd op een bestaande huisstijl, maar kan juist ook de insteek van een geheel nieuwe huisstijl. Eenmaal u huisstijl in bezit, kunnen naast folders snel en efficiënt andere uitingen worden ontworpen. Graag informeren wij u over het ontwerpen van uw folder, u kunt hiervoor contact opnemen met het team van Printuser.


Bekijk ook eens onze andere producten
Reclame folders, Antwoordkaarten, Postkaarten, Postkaart, Ansichtkaarten, Ansichtkaarten drukken, Wenskaarten, Ansichkaarten, Kerstkaarten, Trouwkaarten