Postkaarten « Drukwerk

Drukwerk contact
Drukwerk contact informatie
Printuser
Wagenweg 12-P
1442 BX Purmerend

E kantoor@Printuser.nl
T 0299 - 760 210
F 0299 - 66 22 22

Printuser is een service product van WebUser
Printuser, drukwerk met garanties
Postkaarten

Postkaarten

Voor het drukken van postkaarten kiest u voor Printuser. Voor het drukken van uw postkaarten gaat Printuser keer op keer voor een optimale prijs- / kwaliteitverhouding. De postkaarten zoals vermeld op deze website, zijn aan de voorzijde voorzien van folie, de achterzijde is beschrijfbaar met pen. Het drukwerk is standaard verkrijgbaar in een full color voorzijde en zwart wit achterzijde of tweezijdig full color bedrukt.

Drukwerk producten

Mocht u voor een goedkopere oplossing willen gaan dan de postkaarten te voorzien van folie, dan kunt u wellicht overwegen om de flyer 300 gram als postkaart te gebruiken. De 300 gram stevige flyers worden afgewerkt met een druklak wat zorgt voor een verzorgd uiterlijk. De kaart is nog steeds met een normale ballpoint te beschrijven, net als bij een postkaart het geval is.

Postkaarten ontwerp

Mocht u naast het bestellen van uw drukwerk postkaarten een ontwerp nodig hebben, dan is Printuser de partij om het postkaarten ontwerp voor u te verzorgen. Het postkaarten ontwerp kan gebaseerd worden op de bestaande huisstijl of kan volledig worden afgestemd op de campagne waarvoor de postkaarten bedoeld zijn.

Mocht u vragen hebben over het drukken en bestellen van postkaarten of juist over het postkaarten ontwerp, neem dan contact op met het team van Printuser.


Bekijk ook eens onze andere producten
Postkaart, Ansichtkaarten, Ansichtkaarten drukken, Wenskaarten, Ansichkaarten, Kerstkaarten, Trouwkaarten, Ansichtkaarten drukken, Correspondentiemateriaal, UV-lak