UV-lak « Drukwerk

Drukwerk contact
Drukwerk contact informatie
PrintUser
Wagenweg 12-P
1442 BX Purmerend

E kantoor@printuser.nl
T 0299 - 66 11 11
F 0299 - 66 22 22

PrintUser is een service product van WebUser
PrintUser, drukwerk met garanties
UV-lak

UV-lak

Zowel binnen onze standaard dienstverlening als bij maatwerk, kunnen drukwerkproducten worden voorzien van UV-lak. UV-lak is de ideale manier voor het verkrijgen van hoogglans waarmee uw drukwerk extra attentiewaarde verkrijgt.

Drukwerk producten

Binnen de standaard dienstverlening van PrintUser wordt bijvoorbeeld bij flyers de mogelijkheid gegeven om de voorzijde te voorzien van UV-lak. Een voorbeeld hiervan hebben wij toegevoegd aan onze sample envelop, deze kunt u gratis bij ons opvragen. De UV-lak is ook terug te vinden bij de diverse poster formaten.

UV-lak bij het gebruik van maatwerk producties zijn er meer mogelijkheden. Zo kunnen elementen van het drukwerk, het ontwerp, worden voorzien van UV-lak waardoor lijkt dat het beeld of tekst op de bedrukking ligt.

Heeft u vragen over UV-lak en hoe de UV-lak kan worden toegepast, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via het centrale nummer. Voor het opvragen van de sample envelop, kunt u dat doen door op de banner links van deze tekst te klikken, het invullen van een formulier is dan voldoende.


Bekijk ook eens onze andere producten
Grafisch drukwerk, Drukwerk drukken bestellen, Drukwerk goedkoop, Drukkerijen, Promotiemateriaal, Drukwerk leverancier, Leverancier drukwerk, Vacature DTPer, A2 formaat, A1 formaat