Garantie!
« Drukwerk bestellen « Home


Bel ons

   Bestellen: kantoor@printuser.nl

   Contactgegevens  Contactgegevens


PrintUser drukwerk, drukkerij met garanties
drukwerk, 100% niet goed, geld terug garantie!  

Drukwerk, 100% niet goed, geld terug garantie!Overtuigd van de dienstverlening biedt PrintUser 100% niet goed geld terug garantie! Uiteraard kan PrintUser in plaats van geld terug een herdruk aanbieden. De sublieme score van het leveren van correct drukwerk maakt het mogelijk u deze garantie aan te bieden. Heeft u vragen over de garantie en de toepassing daarvan, neemt u dan contact op met het team van PrintUser.

Om van de 100% niet goed, geld terug garantie gebruik wilt maken, is het noodzakelijk dat u binnen vier dagen na ontvangst hier melding van doet en dat u in ieder geval 50 exemplaren van de oplage naar het vestigingsadres van PrintUser verstuurt. Na constatering van drukfouten wordt u verzocht binnen gestelde termijn contact op te nemen met het team van PrintUser om gebruik te kunnen maken van de herdruk of de 100% niet goed, geld terug garantie. Afhankelijk van de klacht kan vanuit productie u worden verzocht de gehele zending terug te sturen.

Bij de garantie wordt uitgegaan dat herdruk, zelfs bij gebruik van identieke bestanden, nooit 100% gelijk kunnen zijn en van elkaar afwijken. De herdruk of garantie wordt niet toepast wanneer de foutieve druk voorkomen had kunnen worden door bestanden volgens de aanleverspecificaties aan te leveren. Bij het verlenen van garantie worden de algemene voorwaarden zoals gepubliceerd op deze website en de aanleverspecificaties in acht genomen.

Garantie voor beschadigd drukwerk geldt alleen wanneer bij ontvangst de schade is aangegeven op de aftekenlijst van de koerier.

Wanneer bij 100% niet goed herdruk wordt toegepast, zal de levertijd nooit sneller zijn dan in eerste instantie is besteld en betaald. Voor herdruk worden uitsluitend de bestanden gebruikt van de eerste druk. Voor vragen kunt u terecht bij het team van PrintUser via het nummer 0299 - 661111.

Schade
De vergoeding voor schade, ongeacht de aard van de schade, geldt dat de vergoeding een maximaal hoogte kan bereiken als de verkoopprijs van het product in kwestie.

Let op! Bij het plaatsen van uw bestelling, gaat u akkoord met de aanleverspecificaties, algemene voorwaarden, voorwaarden voor herdruk en de 100% niet goed, geld terug garantie.

Drukwerk garantie
Drukwerk garantie