0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Drukwerk

Welkom op de website van Printuser, de partij voor het drukken van uw drukwerk tegen het scherpste tarief! Graag sommen wij een aantal producten voor u op:

Boekenleggers

Tweezijdig bedrukken van boekenleggers op 300 grams papier. Uitstekend te gebruiken als marketingtool en / of bij het uitgeven van een boek of handleiding. Boekenleggers drukken kunnen wij aanbieden tegen zeer scherpe tarieven, levertijd is wanneer gewenst te versnellen.

A1 Posters

Sinds de start van Printuser is vanuit het bedrijfsleven en non-profitorganisaties altijd veel vraag geweest naar het drukken van posters zoals de A1 posters. Printuser wint het keer op keer op de optimale prijs- / kwaliteitverhouding en de mogelijkheid de levertijd te versnellen. Met een snellere levertijd van A1 posters, spelen wij naadloos in op de behoefte van bijvoorbeeld evenementen.

A2 Posters

Graag informeren wij u over het leveren van posters leverbaar in diverse formaten. Graag vestigen wij uw aandacht op de waterbestendige A2 posters, ideaal voor het gebruik voor driehoeksborden die vaak terug zijn te vinden om bomen en lantarenpalen in bijna elke plaats. De diverse papiersoorten waaronder het waterbestendige affichepapier is niet alleen mogelijk voor de A2 posters, voor de diverse poster formaten bieden wij dezelfde papiersoort.

Posters reclame

Een ideale uiting om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep, posters reclame! U als ondernemer of marketeer zal u niet verbazen dat posters geproduceerd door Printuser een relatief goedkope manier is om uw imago, uw boodschap, onder de aandacht te brengen. Heeft u vragen over posters of andere reclame uitingen, neem dan contact op met het team van Printuser.

Leaflets

De leaflets mogen uiteraard niet ontbreken in het pakket van de actieve ondernemer of marketeer. Ideaal voor het gebruik bij evenementen, als productkaart of in combinatie met andere uitingen om uw boodschap kracht bij te zetten. Leaflets, ook wel flyers, zijn leverbaar in diverse formaten, van A8 t/m A3 en diverse varianten daarop. Het scala aan keuze heeft ook betrekking op de diverse papiersoorten en de afwerkingen zoals druklak en UV-lak.

Online drukkerij

Printuser is sinds jaar en dag de online drukkerij op internet. Met de diverse producten, de prijzen en de continue verbetering van de dienstverlening wordt de klant keer op keer verrast. Printuser gaat echter verder dan het drukken van drukwerk. Naast drukwerk kunt u bij Printuser terecht voor het ontwerp van uw uitingen, het ontwikkelen van uw huisstijl en zelfs het ontwikkelen van andere uitingen zoals een website. Informeer bij het team van Printuser naar de mogelijkheden.

Ontwerpstudio

Naast drukwerk is Printuser de aangewezen partij voor het ontwerpen van uw uitingen zoals drukwerk, huisstijl en andere uitingen zoals websites. Als ontwerpstudio is het team van Printuser in staat op efficiënte wijze ontwerp voor u te creëren, al dan niet op basis van een bestaande huisstijl. Graag informeert het team van Printuser u op het gebied van ontwerpstudio over de mogelijkheden.

Print shop

Printuser is de aangewezen partij voor uw drukwerk, maar de dienstverlenging van Printuser is zeker ook in te zetten voor uw printwerk in grotere aantallen. Per definitie levert Printuser als print shop tegen een scherper tarief in vergelijking met de zogenoemde printerettes. Wij willen u dan ook uitnodigen de diverse producten te bekijken zoals A4 flyers of briefpapier.

Klik ook eens op onze andere diensten:
Huisstijl ontwerpBestellen flyersBoekenleggersBusinesscardsPrint on line,Ontwerp huisstijlOntwerpstudioBoekenleggers bestellenEnveloppen bestellenFolders bestellenFolders drukwerkFolders printen of folders drukken?Placemats drukwerkDrukwerk wederverkopersDrukwerk resellerFolders ontwerpenPlacemats bestellen

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New