0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Folders bestellen

Keihard de voordeligste, en dat voor hoogstaand drukwerk. Naast de diverse drukwerkproducten kunt u voor folders bestellen uitstekend bij Printuser terecht. Het team van Printuser levert u folders in diverse formaten en papiersoorten. Binnen onze standaard dienstverlening worden diverse vouwen toegepast waardoor het eindresultaat en de manier waarop het eindresultaat wordt bereikt aansluiting vindt bij uw uiting en het doel van de uiting.

U kunt uw folders bestellen in diverse gewichtsklassen. Gedacht kan worden aan 135 gram glanzend, 170 gram mat, 170 gram mat plus ril en 300 gram mat plus ril en druklak. De ril zorgt voor een verzorgde afwerking van de vouw wat van belang wordt naarmate het papier / karton dikker wordt.

Folders drukken

Na folders bestellen zullen wij zo efficiënt mogelijk uw folders drukken, zodat u in mum van tijd kunt beschikken over u materialen. Om u hier enigszins vrijheid in te geven, worden binnen de tariefoverzichten weergegeven op deze website onderscheid gemaakt tussen levering van 2 weken, anderhalf week en levering binnen een week.

Graag informeren wij u over folders bestellen en folders drukken, de kwaliteit die u mag verwachten en de manier waarop wij u uw folder bestelling zo efficiënt mogelijk verwerken om zodoende de order gladjes te laten verlopen. U kunt het team van Printuser benaderen d.m.v. contactgegevens die hier rechts zijn weergegeven.

Klik ook eens op onze andere diensten:
Folders drukwerkFolders printen of folders drukken?Placemats drukwerkDrukwerk wederverkopersDrukwerk resellerFolders ontwerpenPlacemats bestellen,DrukwerkHuisstijl ontwerpBestellen flyersBoekenleggersBusinesscardsPrint on lineOntwerp huisstijlOntwerpstudioBoekenleggers bestellenEnveloppen bestellen

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New