0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Garantie!

Drukwerk, 100% niet goed, geld terug garantie!

Wij zijn overtuigd van onze dienstverlening en de kwaliteit van onze producten. U zult bij Printuser altijd voor 100% tevreden zijn. Daarom durven wij u met een gerust hart onze Printuser 100% niet goed geld terug garantie aan te bieden.

Maar waar vakmensen werken worden, hoogst zelden, ook fouten gemaakt. In zo’n geval kan Printuser u in plaats van geld terug een herdruk aanbieden. De sublieme score van het leveren van correct drukwerk maakt het mogelijk om u deze garantie aan te bieden.

Heeft u vragen over de garantie en de toepassing daarvan, neemt u dan contact op met het team van Printuser. Dat kan door te bellen met 0299-760 210 of te mailen naar kantoor@printuser.nl. Ook kunt u via onderstaande knoppen een terugbelverzoek aanvragen of ons contactformulier invullen.

 Bel mij terug  Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Om toch van de 100% niet goed, geld terug garantie gebruik wilt maken, is het noodzakelijk dat u binnen vier dagen na ontvangst hier melding van doet en dat u in ieder geval 50 exemplaren van de oplage naar het vestigingsadres van Printuser verstuurt. Na constatering van drukfouten wordt u verzocht binnen gestelde termijn contact op te nemen met het team van Printuser om gebruik te kunnen maken van de herdruk of de 100% niet goed, geld terug garantie. Afhankelijk van de klacht kan vanuit productie u worden verzocht de gehele zending terug te sturen.

Bij de garantie wordt uitgegaan dat herdruk, zelfs bij gebruik van identieke bestanden, nooit 100% gelijk kunnen zijn en van elkaar afwijken. De herdruk of garantie wordt niet toepast wanneer de foutieve druk voorkomen had kunnen worden door bestanden volgens de aanleverspecificaties aan te leveren. Bij het verlenen van garantie worden de algemene voorwaarden zoals gepubliceerd op deze website en de aanleverspecificaties in acht genomen.

Garantie voor beschadigd drukwerk geldt alleen wanneer bij ontvangst de schade is aangegeven op de aftekenlijst van de koerier.

Wanneer bij 100% niet goed herdruk wordt toegepast, zal de levertijd nooit sneller zijn dan in eerste instantie is besteld en betaald. Voor herdruk worden uitsluitend de bestanden gebruikt van de eerste druk. Voor vragen kunt u terecht bij het team van Printuser via het telefoonnummer 0299-760 210 of door te mailen naar kantoor@printuser.nl.

Schade

De vergoeding voor schade, ongeacht de aard van de schade, geldt dat de vergoeding een maximaal hoogte kan bereiken als de verkoopprijs van het product in kwestie.

Let op! Bij het plaatsen van uw bestelling, gaat u akkoord met de aanleverspecificaties, algemene voorwaarden, voorwaarden voor herdruk en de 100% niet goed, geld terug garantie.

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New