0299-760 210

kantoor@printuser.nl

Over ons

Wie zijn wij?

Wij vertellen graag wat over ons. Op welke wijze wij werken of hoe wij ons onderscheiden. Zo vinden wij voor u altijd de beste oplossing binnen de beste prijs-kwaliteit verhouding voor alle denkbare drukwerk- en printproducten. Maar ook m.b.t. communicatie in brede zin vertellen we u graag van welk voordeel Printuser voor u of uw organisatie kan zijn.

Maar wie bent u? En wat kunnen wij voor u betekenen?

Graag krijgen  we de kans krijgen om u en uw organisatie een beetje beter te leren kennen, wat u drijft, wat uw doelstellingen en ambities zijn. Wat wilt u bereiken en wie wilt u zijn. Alleen dan kunnen wij u optimaal begeleiden en adviseren. Laat Printuser voor u werken en ervoor zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent, dan doen wij  waar wij goed in zijn. Wij ondersteunen u met vele eeuwen vakmanschap, kennis en ervaring op het gebied van drukwerk en print. Maar ook met mailings, direct mail, sign en signingproducten, ontwerp & vormgeving, crossmedia en vele andere vormen van grafische dienstverlening.

Bij Printuser kunt u terecht voor de meest voorkomende en veel gevraagde standaard producten. Zie daarvoor onze website. Maar ook voor alle denkbare maatwerk oplossingen en speciale uitvoeringen of bijzondere papiersoorten staan wij u graag terzijde.

Maar belt of mailt u ons vooral. 

Bel met  0299-760 210 of mail naar  kantoor@printuser.nl, dat maakt het gesprek en ons advies persoonlijker en dat geeft u vertrouwen dat u met de juiste partij aan tafel zit.

Onze achtergrond

Printuser is in  2007, als een van de pioniers in Nederland, gestart als internet drukwerk concept. Al vroeg zagen wij in dat papieren communicatie essentieel zou blijven om je mee te blijven onderscheiden en steeds essentiëler zou gaan worden bij een toenemende digitalisering. Als doorgewinterde kenners van het grafisch vak, met een hechte groep vakmensen en vele eeuwen ervaring, wisten we ook dat het belangrijk zou worden om persoonlijke aandacht, betrokkenheid en betrouwbaarheid te combineren met de eenvoud van het bestellen en communiceren via internet.

 

Deze video laat u zien hoe wij werken m.b.t. ons drukwerk bestelproces.

 

Om u met deze disciplines nog beter te kunnen bedienen is Printuser in augustus 2013 verzelfstandigd als Printuser B.V. en zelfstandige grafische organisatie en qua vestigingsadres verhuisd van Purmerend naar Amsterdam. Letterlijk opgeschoven naar het creatieve hart van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd op de Donauweg 2c, op een productielocatie met meerdere grafische bedrijven. Bij elkaar genomen bieden wij letterlijk vele eeuwen aan kennis en ervaring en bieden wij alle denkbare drukwerk- en printoplossingen. Standaardproducten maar juist ook alle denkbare maatwerkproducten zijn voor ons uitvoerbaar. Printuser produceert op de locatie in Amsterdam maar daarnaast ook op diverse andere locaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Zo vinden wij voor u altijd de beste oplossing binnen de beste prijs-kwaliteit verhouding en voor elk denkbaar drukwerk en printproduct.

Wij zijn relatiebouwers die pro-actief meedenken met uw communicatie en uw doelstellingen en graag samen gaan voor het hoogst haalbare. Maar dan wel betaalbaar en geschikt voor een ieders budget. Laat ons u helpen met het behalen uw totale communicatiedoelstelling. Of het nu gaat om standaard drukwerk- of printproducten, maatwerkproducties, ontwerp en vormgeving, mailings en direct mail, conceptontwikkeling of crossmediale diensten, wij staan u graag terzijde.

Bel me terug

Demo pakket aanvragen?

Voorbeeld drukwerk, klik hier voor meer informatie

Gratis levering

Levering van uw drukwerk, op het door u gewenste adres in Nederland, is bij Printuser altijd gratis!

Gratis advies

Onze grafische ontwerpers adviseren u bij het ontwikkelen en ontwerpen van uw drukwerk-, print of mailingproduct.

Gratis bestandscontrole

Uw bestanden worden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan.

100% niet goed, geld terug

Wij werken voor u altijd aan het leveren van de hoogst haalbare kwaliteit. Dus is iets niet goed, dan krijg u uw geld terug.

Drukwerk professionals voor standaard én maatwerk... Online prijzen, offline service! Mogen wij u helpen?

Copyright 2018 Printuser B.V. All rights reserved

Realisatie: Branding New